perjantaina, joulukuuta 9

✨ 9. luukku: Joulupiirustusideoita

Hei! Tiedän kyllä, tein äsken samanlaisen piirustusideapostauksen. Innostuin tästä niin paljon, että ajattelin yhden joulukalenterinkin luukunkin koostuvan tälläisestä samantyylisestä postauksesta, mutta vain jouluisilla ideoilla. Kerron siis vain näitä ideoita, piirustukset tulevat myöhemmin, en ole edes ole tehnyt niitä vielä.

1. Piirrä kuva, johon yhdistät kaikki joulun "tunnusmerkit". Ovatko ne mielestäsi piparit, kuusi, lahjat, onnellisuus, ilo tai läheisten kanssa vietetty aika? Vai jotain muuta? Miten sen voisi piirtää luovasti?

2. Piirrä kuva lumeen. Onko jossain lähettyvilläsi puhdas kerros lunta? Piirrä siihen joku hieno kuva oksalla tai vaikka sormella. Se tietenkin jossain vaiheessa katoaa, joten kannattaa ottaa siitä valokuva. Voit myös kirjoittaa jonkun kannustavan tekstin ( jos se onnistuu ), se varmasti ilahduttaa muita, jos joku sen sattuu näkemään.

3. Piirrä "muotista poikkeava" joulupukki. Sillä voi olla vaikka vaalenpunaiset vaatteet tai se voi olla laiha. Mitä ikinä keksitkään. Joulupukki on ollut aina liian samannäköinen, aika muuttaa sitä vaikka sitten piirustuksen kautta.

4. Piirrä suosikkijoululaulusi yhteen kuvaan. Miltä laula mielessäsi näyttää? Piirrä se paperille. Kannattaa samalla kuunnella laulua, tunnelma välittyy paperille.
Kannattaa yksinkertaisesti piirtää, mitä laulusta mieleen tulee.

5. Piirrä unelmiesi tonttulakki, paikkaan tai ihmiselle mihin se ei sitten yhtään sovi. Mistä vain saa tehtyä jouluisen laittamalla mukaan tonttulakin, oikeasti mistä vaan. Joten varmasti onnistuu. Mikä on mahdollisamman epäjouluista? ( Onkohan epäjouluista edes oikea sana.) Gootti, vankila tai ilkeän opettajan pää? Kenties joku historiallinen henkilö?

Jouluisia piirustushetkiä!

Rakkaudella: Siivekäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti