perjantaina, joulukuuta 23

✨ 22. luukku: Osoita välittämistä läheiselle viime hetken joululahjana

Ihanaa iltaa! Vai onko jo yö? Perusminua, että pienelläkin lomalla unirytmi menee sekaisin. Lomalla voi nukkua niin pitkään kuin haluaa. Otan siitä kaiken irti.

Kaksi yötä jouluun ja minulla on kamalan seesteinen olo. Siksi haluan mahdottomasti tehdä tälläisen postauksen. Tahdon kirjoittaa sellaisia postauksia, kuin miltä minusta tuntuu. Eihän vihaisena voi kirjoittaa siitä, kuinka ihanaa elämä on. Pakotettuna ehkä, mutta minun kohdallani tekstistäni ei voi tulla hyvää niin.


Mutta asiaan. Jouluna on hyvä muistaa itselleen rakkaita ihmisiä. Tapa millä sen tekee on oikeastaan ihan sama. Kerro siis vaikka ystävällesi sanoin, kuinka tärkeä hän on sinulle. Pyydä vaikka viettämään aikaa itsesi kanssa. Sen voi tehdä missä vaan. Tietysti näin voi tehdä muutenkin, kuin jouluna.

Ystävälle voi kirjoittaa vanhanaikaisen kirjeen, siitä mitä hän merkitsee sinulle. En tiedä, lähettääkö kukaan enää kirjeitä, mutta se on kiva konkreettinen lahja, jos jotain aineellista haluaa antaa. Tietysti sen voi lähettää vaikka sähköpostinakin. Kuitenkin, kirjoittaessa vapauta sisäinen sanailijasi. Itse ainakin arvostaisin tälläistä lahjaa. Siihen ei tarvita, kuin, jos haluaa tehdä kirjeen, paperia, kynän ja ajatuksenjuoksun. 

Voit laittaa paperiin pari ihanaa ja tärkeää lausetta ja laittaa lasipurkin sisälle näytille. Näät sellaisen ylläolevissa kuvissa. Toimii myös kivana koristeena. Tierysti lahjan saaja voi ottaa viestin pois ja saa näin käyttöönsä lasipurkin. Lasipurkin ostin Anttilan alennuksesta yhdellä eurolla. Aika halvalla niitä voi varmaan vieläkin ostaa. Siinä oli myös kansi, mutta se ei mielestäni sopinut lahjaan, joten jätin sen pois. Toki kannen kanssa se on helpompi antaa. Purkin sisälle voi laittaa vaikka laittaa kääreellistä karkkia, jos saaja siitä sattuu tykkäämään. Voi sen toisin näinkin jättää.

Tuossa joitankin viime hetken vinkkejä. Tarkoitus oli tuoda esille sitä, että kannattaa ilmaista kuinka rakkaita muut ihmiset ovat. Tätä ei voi toitottaa liikaa. Materiaalia ei välttämättä tarvita.

Kiinnostavia unihetkiä!

Rakkaudella: Siivekäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti