keskiviikkona, joulukuuta 14

✨ 14. luukku: Taksvärkkipäivän kuulumisia

Heippa! Tässä vähän maistiaisia tulevista kuvista. Nämä siis puhelimella otettuja. Lukekaa eteenpäin, niin saatte lisätietoa.

Tänään oli tosiaan taksvärkkipäivä koulussa. Tehtiin siis töitä kotona tai jossain työpaikassa ja siitä saatin palkkaa, joka annetaan hyvään tarkoitukseen. Palkkaa ei siis saanut itselleen. Myös
kouluun oli mahdollista mennä.

Minä tosiaan olin kotona isäni kanssa siivoamassa. Oikeastaan tykkään siivoamisesta, välillä sitä ei kuitenkaan jaksa tehdä.

Meilläkin siivotaan ainakin jonkin verran ennen joulua. Mielestäni on inhottavaa stressata siivoamisesta  Itse aion viettää mahdollisimman rennosti tämän joulunajan. Tietysti valmistelen joulua. Kyllä minussa on sellaista joulun henkeä. Tänään ei stressannut ollenkaan ja oli kivaa siivota.

Aikaa jäi, joten samalla innolla siivosin myös oman huoneeni. Tuntuu niin ihanalta, rennolta ja kotoisalta, tässä siivotussa huoneessa. Järjestelin myös tavaroita vähän uusiksi. Tykkään nyt paljon enemmän huoneestani. Seinät ovat turhan tyhjät, joten ajattelin laittaa niihin vähän julisteita huomenna. Julisteita kyllä löytyy, ne pitää vain jakaa pikkusiskoni kanssa.

Tänään haettiin myös joulukoristeet varastosta. Samalla sain myös jouluvalot ikkunaani. Olen niin iloinen. Voin siis tehdä jouluisia kuvapostauksia. Huoneestanikin tulee kuvia, kunhan saan julisteet seinille ja jo otetut kuvat ladattua tietokoneelle. Varmaan jo huomisen luukussa saatte nähdä huoneeni.

Kävimme tänään myös yhden kaverini kanssa katsomassa alakoulun joulujuhlaa. Meidän koulumme on siis yhtenäiskoulu. Koulut ovat vierekkäin ja alakoululaisilla on joitain tunteja yläkoulussa ja jotkut kuutosluokatkin ovat yläkoulun kolmannessa kerroksessa, jossa meillä ei ole tunteja. Juhlassa tuli nostalginen olo ja ikävä alakouluaikoja.

Rauhallista iltaa!

Rakkaudella: Siivekäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti