maanantaina, maaliskuuta 13

Alkukevään suosikkilaulut

Moi! Tänään oli ihana kävellä kouluun valoisan taivaan alla. Sää oli ihanan lämmin ja loskainen. Tiedostin sen kunnolla vasta tänään, talvitakissa meinasi hiki tulla. Kevät on oikeasti täällä kohta. Voinko sanoa sen jo? Tykkään kaikista vuodenajoista, niillä on niiden omat hyvät piirteensä. Nautin niistä aina ihan kunnolla. Vaihtelu kuitenkin virkistää, ja nyt on kyllä mielestäni lämpimämmän ilman ja auringon aika.Olen niin fiiliksissä, että ajattelin kertoa tämän kevään ylivoimaiset musiikkisuosikkini, mistä tulen tämä ajan muistamaan myöhemmin. Ne kuvaavat jollain tavalla tämänhetkistä mielentilaani. Kannattaa ehdottamasti kuunnella.

💚~ Helium: Sia, tämä laulu on todellinen suosikkini näistä. Laulu iskee syvälle. Melodia, ääni ja sanat luovat kiinnostavan maiseman. Tämä on osoitus, kuinka paljon musiikki vaikuttaa.

💚~ Vantaan Kokoinen Yksinäisyys: Jannika B, pompin sisäisesti ilosta, kun huomasin, että kyseiseltä laulajalta on tullut kaksi uutta laulua. Melkein kaikki Jannika B:n laulut ovat joskus olleet soittolistallani, ne vain sopivat musiikkimakuuni niin hyvin. Tämä laulu on jollain tasolla tosi samaistuttuva, siinä on paljon tarttumapintaa ja joka kuuntelukerralla tajuan jotain uutta.

💚~ Poker Face: Lady Gaga, on todella upea laulu ja hyvällä tavalla erilainen. Jää soimaan päässä, varsinkin kertosäe. Tykkään näistä sanoista mielettömästi.

💚~ Sosiaalikammo & lokkifobia: Salla Flinkman, haluan kuunnella tämän aina vain uudestaan. Raju ja rohkea biisi myös.

💚~ 5 fine frøkner: Gabrielle, monet varmaan tietävät, että olen bongannut tämän laulun Skam- nimisestä sarjasta. Minäkin rakastin sitä sarjaa. Oli pakko kuunnella kokonaan tämä ja sitten se päätyikin soittolistalleni. En tosiaan ymmärrä norjan kieltä paria sanaa ja lausetta enempää, mutta silti rakastan kuunnella tätä laulua. 

💚~ Ufoja: Vilma Alina, päätyi uudestaan kuunteluuni tuon tarinan ansiosta. Se, miten kaikki kerrotaan normaalisti, mutta sielukkaasti laulun muodossa on mahtavaa. Kertakaikkisen ihana laulu.

💚~ Love is alive: Lea Michele, ihanan herkkä ja herättää tunteita. Rakastan Lean ääntä ja kaikki hänen muutkin laulunsa ovat mieleeni.

Tuossa nuo nyt olivat. Raikkaita kevätpäiviä!

Rakkaudella: Siivekäs
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti