tiistaina, tammikuuta 17

Kuulumisiani

Moi taas pitkästä aikaa. Voin nyt näin täysin rehellisesti kertoa, että kirjoittaminen ei ole oikein luistanut, joten siksi näin pitkä väli postauksissa. Mutta vielä täällä siis olen.Oikeasti minulla on jotenkin väsynyt olo melkein koko ajan, vaikka nukunkin tarpeeksi ja viikonloppuisin liikaakin. Enemmänkin henkisesti, kuin fyysisesti. Jaksan kyllä tehdä kaikkea mitä tarvitsee, eli ei mitään vakavaa kyseessä. Jollain tavalla turta, mutta tunnen kyllä tunteita. En nyt osaa selittää tätä tarkemmin, mutta  tähdennän vielä, olen kyllä ihan kunnossa. 

Tein myös tässä ihan lähiaikoina Tumblr-tunnuksen itselleni. Minulla on oikeasti ihan liikaa samantyylisiä sovelluksia ja haluan vain ladata lisää. Tai no ei nyt liikaa, mutta tuntuu kuitenkin paljolta. Olen nyt vähän yrittänyt hillitä itseäni, koska jään niihin koukkuun. Minulle ei kyllä pitäisi antaa älypuhelinta.

Tumblriin ja muihinkin sovelluksiin yritän kirjoittaa englantia. Paitsi blogiin nyt tietysti suomea. Ainakin se parantaa hiukan kielitaitoani. Ja yritän nyt ihan tosissani parantaa englantiani. 

Koulu menee tässä, vaikka teen liikaa läksyjä aamulla. Pitäisi oikeasti tehdä enemmän illalla, mutta jostain kumman syystä joku muu kutsuu aina enemmän. En ole kyllä moneen vuoteen unohtanut tehdä läksyjä, (viimeksi viidennellä luokalla, en huijaa) että en nyt missään pulassa ole. Kokeisiin pitää, kyllä valmistautua illalla. Kun niitä alkaa sitten tulla. Meillä on ollut vain yksi koe ja sekin oli vain luetunymmärtämiskoe kirjasta, joka piti lukea.

Oikeasti näin aiheesta hieman hypäten, rakastan nuudeleita. Syön niitä liian paljon. Maustan niitä nykyään mausteilla, jotka löytyvät kotoamme tai tulevat pakkausten mukana. Ihan pari ripausta vain yhtä maustetta, en tykkää liian mausteista ruoasta.

 Eilen tosin satuin jotenkin polttamaan kieleni maistaessani aluksi hiukan sitä nuudelien "lientä" liian kuumana. Kieltäni kirvelee vielä vähän syödessä ja hieman nytkin. Onneksi makuaistini ei kuitenkaan kadonnut, ja maistoin nuudelit ja muunkin mitä tänään söin.

No mutta, viettäkää mukava päivä!

Rakkaudella: Siivekäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti